Grócz Pincészet – Villányi borvidék

Privát borkóstoló

Töltsön el nálunk egy kellemes estét családjával, barátaival egy privát borkóstoló keretében, mely során csak Önök a vendégeink! Ne legyen gond az se, hogy ki a sofőr: használja ki “háztól-házig” szállításunkat!

Látogasson el hozzánk a varázslatos Tenkes hegyre és vegyen részt egy borkóstolón, amely során családias, baráti hangulatban igyekszünk beavatni a hozzánk érkező vendégeket a borkészítés rejtelmeibe. Sőt, aki több mindenre kíváncsi, annak szívesen megmutatjuk a birtokot, vagy az éppen aktuális munkafolyamatokat, hiszen a szorgos kezeket mindig szívesen látjuk.. 🙂

Mire lehet számítani a program során?

A privát borkóstoló során csak Önök lesznek a vendégeink, így zavartalanul tölthet el nálunk egy kellemes délutánt vagy estét a családjával, barátaival, ismerőseivel!

Egyedi, kis tételben készült kézműves borok, pincelátogatás, frissen sült házi pogácsa, szénsavmentes ásványvíz és szódavíz: csupa finomság várja a hozzánk érkezőket! A borsor minden esetben tartalmaz legalább egy olyan, különleges tételt, ami nem készül nálunk minden évben. A kóstoló után pedig ajándékként felszolgáljuk házi szörpjeinket és borlekvárjainkat! És ami az egyik legfontosabb: visszakóstolásra is mindig van lehetőség, hiszen az útra inni kell!

Az se legyen gond, hogy ki a sofőr, használja ki a “háztól-házig” szállítás szolgáltatásunkat!

Privát borkóstolóra minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben! 

Felhívjuk figyelmét, hogy privát borkóstolóra minimum nyolc fős csoportokat tudunk fogadni. Nyolc fő
alatt szervezett borkóstolóra lehet jelentkezni.

Várjuk szeretettel!

Shopping Cart
Scroll to Top

Üdvözöljük!
Weboldalunkon szolgálatásaink mellett borainkat is bemutatjuk… felhívjuk figyelmét, hogy 18 éven aluliakat nem szolgálunk ki alkoholos italokkal!