Grócz Pincészet – Villányi borvidék

Szervezett borkóstolók

Látogasson el Ön is hozzánk egy szervezett borkóstoló keretében, amely minden szerdán és szombaton 19 órától kerül megrendezésre, “háztól-házig” szállítással!

Töltsön el nálunk egy kellemes estét és látogasson el Ön is hozzánk egy borkóstolóra, amely során családias, baráti hangulatban mutatjuk be magunkat, a pincészetünket, a borainkat, valamint a szőlőművelés és borkészítés fortélyait a hozzánk érkező vendégeknek. Legyen szó akár metszésről, csömiszölésről vagy kóstolásról: mindenre fény derül!

Mire lehet számítani az este folyamán?

Nyolcféle kézműves, natúr borunk kóstolása pincelátogatással egybekötve. A borok mellé frissen sült házi pogácsát kínálunk, és természetesen a visszakóstolás sem marad el, sőt, a borsor minden esetben tartalmaz legalább egy olyan, különleges tételt, ami nem készül nálunk minden évben! Szénsavmentes ásványvizet és szódavizet is biztosítunk az este folyamán, sőt, ajándékként felszolgáljuk házi szörpjeinket és borlekvárjainkat is! Ezen kívül igény szerint a vendégek “háztól-házig” szállításáról is gondoskodunk!

A borkóstoló ára 6 000 Ft / fő. A “háztól-házig” szállítás díja a távolság függvénye, így arról telefonon tudunk bővebb tájékoztatást adni.

A program minden héten szerdán és szombaton, 19 órától veszi kezdetét, minimum nyolc fős csoportlétszám esetén. Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges, legkésőbb a borkóstoló napján 11 óráig: +36 30 397 6363.

A programmal kapcsolatos további információval készséggel állunk rendelkezésére!

Várjuk szeretettel!

Shopping Cart
Scroll to Top

Üdvözöljük!
Weboldalunkon szolgálatásaink mellett borainkat is bemutatjuk… felhívjuk figyelmét, hogy 18 éven aluliakat nem szolgálunk ki alkoholos italokkal!