Grócz Pincészet – Villányi borvidék

Ajándékutalvány

5.900 Ft

Elfogyott

Kategória:

A borkóstolóra szóló ajándékutalvány a következőket tartalmazza: Nyolcfajta bor kóstolásából álló vezetett borkóstoló, amely során családias, baráti hangulatban igyekszünk beavatni a hozzánk érkező vendégeket a borkészítés rejtelmeibe. A borok mellé frissen sült házi pogácsát kínálunk, valamint a kóstoló végén a folyóborokból korlátlan fogyasztási lehetőséget biztosítunk. Emellett igény szerint lehetőséget nyújtunk további kézműves termékeink – borlekvárok és házi szörpök- kóstolására is. Egyedi, személyre szabott ajánlatokkal szívesen állunk rendelkezésére telefonon, illetve e-mailben.

Szeretnénk felhívni a figyelmét az ajándékutalványok vásárlásával kapcsolatban, hogy privát borkóstolóra minimum hat fős csoportokat tudunk fogadni. Amennyiben kevesebb, mint hat fő részére szóló ajándékutalványt kíván vásárolni, abban az esetben szervezett borkóstolóhoz tudnak csatlakozni.

A fent feltüntetett ár egy főre vonatkozik.

Létszám

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándékutalvány” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top

Üdvözöljük!
Weboldalunkon szolgálatásaink mellett borainkat is bemutatjuk… felhívjuk figyelmét, hogy 18 éven aluliakat nem szolgálunk ki alkoholos italokkal!