Akció!

CSAK A RIZLING!

9.126 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával 91 pontot gyűjthet /Pontgyűjtéshez regisztráljon, lépjen be fiókjába./
Kategóriák: ,

Nem titok: alig vártuk már, hogy megalkothassuk ezt a borválogatást! Úgyhogy hatalmas örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy végre elkészült!

Miért?

Ez sem titok: imádjuk a fajtát! Az Olaszrizlinget. Az egyszerűségét, melyben megannyi aroma és zamat lakozik!

Egyszerű?

Igen, mert nem telítődik el rögtön az első korttyal az ember, így ez a bor kiváló választás a mindennapokra. Mi így is hívjuk: a mindennapok bora! A mindennapoké, melyek ezer és ezer csodát tartogatnak! A mindennapoké, mert ha egy jól elkészített Olaszrizlinget kortyolgat az ember, akkor egy üde, frissítő borral találkozik. A mindennapoké, mert a nyári tikkasztó hőségben a legjobb alapanyagul szolgál egy jéghideg fröccsnek!

És mi is lehetne jobb, mint egy jóivású bor ebből a fajtából? Hát rögtön két különböző évjárat belőle!

Két évjárat, melyek között gyönyörűen megmutatkozik az az óriási különbség, amit nem győzünk elégszer hangsúlyozni: Kétszer ugyanazt a bort nem lehet elkészíteni! Minden évben más arcát fogja mutatni, még akkor is, ha ugyanarról a területről, közel ugyanabban az érettségi állapotban lett szüretelve a szőlő és ugyanazt a technológiát alkalmazva lett elkészítve a bor.

És pontosan ettől lesz egyedi, egyszeri és megismételhetetlen!

Fogadjátok hát sok szeretettel Olaszrizling borválogatásunkat, melyben megtalálható a 2019-es év minerális zamata, selymes teltsége és rendkívül hosszú lecsengése, valamint a 2021-es év buja frissessége, nem mindennapi gyümölcsös aromája és természetesen a letagadhatatlan keserűmandula utóíze!

 

Tömeg 7200 g
Évjárat

2019, 2021

Jelleg

Száraz

Szín

fehér

Fajtaösszetétel

3 darab 0,75 literes, palackozott Olaszrizling 2019
3 darab 0,75 literes, palackozott Olaszrizling 2021

Kiszerelés

6 darab 0,75 literes üvegpalack

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CSAK A RIZLING!” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top

Üdvözöljük!
Weboldalunkon szolgálatásaink mellett borainkat is bemutatjuk… felhívjuk figyelmét, hogy 18 éven aluliakat nem szolgálunk ki alkoholos italokkal!